2 Maart bij Gamma Deventer tuinen ontwerpen!

Heel leuk dat ik weer geselecteerd ben om tuinen te mogen ontwerpen. Ik heb inmiddels twee cursussen gehad en met al die tips ben ik er helemaal klaar voor! Het gaat niet over beplanting, maar vooral over de indeling en toepassing van materialen. Want wat wil je allemaal in je tuin doen/hebben? Loungen, buitenkeuken, trampoline, regenton, fietsenschuurtje, zandbak, overkapping, moestuin? En zo gaat het eigenlijk precies als in een interieur: puzzelen waar wat kan. Zo heb ik nu sjablonen getekend op schaal van bijvoorbeeld een trampoline, tuinhuis, schaduwdoek, pergola, zandbak enz. zodat ik hiermee kan schuiven. En met de inrichting uiteraard rekening houden met de ligging van de tuin. Zon/schaduw. En wat voor sfeer? Om vervolgens te adviseren over de keuze van tegels of grind, type van de schutting, kleurgebruik, accessoires enzovoort.

Ik heb er zin in!

 

Enthousiast geworden?