Adviezen klein, groter, grootst… Alles is mogelijk.

Voor mijn portfolio is een totale metamorfose het leukst om te plaatsen. Dan kun je leuke ‘voor-na’ foto’s plaatsen. Maar ik geef ook heel graag kleinere adviezen. Een zogenaamd meekijk advies is zeer geschikt om in een interieur de puntjes op de i te zetten. Een andere kleur of behang, andere accessoires of andere indeling.
Handig is om van tevoren een paar foto’s te sturen, zodat ik me kan voorbereiden. Zo kunnen we meteen aan de slag als ik langs kom. Mijn bestelauto is groot genoeg om diverse stalen mee te kunnen nemen. Ook vloerkleden kunnen we thuis neerleggen en bekijken wat het mooiste past. Of gordijnstalen. Noem maar op! Alles in huis om het zo mooi mogelijk op elkaar af te stemmen bij bestaande meubelen. En u hoeft niet naar diverse winkels om het bij elkaar te zoeken.

Dit advies kost 130.- voor 2 uren incl. BTW en excl. reiskosten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Enthousiast geworden?