Interieuradvies aan huis (mits in gezonde situatie en de juiste afstand in acht nemend)

Om mijn werk zo goed mogelijk te kunnen doen, heb ik destijds voor een bestelauto gekozen. Een interieuradvies geef ik het allerliefst bij u thuis. Ik neem stalen mee van vloeren, behang, raambekleding, vloerkleden etc. Raambekleding neem ik mee in koffers. Stoffen wil je immers voelen en bij daglicht bekijken hoe de stof kleurt. Vloerkleden neem ik bij voorkeur in het groot mee, en deze passen dus ook in mijn auto. In een groot formaat kun je meteen goed zien hoe het staat.
Ook kan ik accessoires, zoals kussens en plaids en verlichting inkopen. Zo ook potten en planten. Dit kan ik goed kwijt in mijn auto. Zelfs neem ik wel eens stoelen mee vanuit een woonwinkel.

Juist nu we afstand moeten houden en minder graag gaan shoppen, kan ik alles voor u verzamelen. Bij u thuis maken we keuzes en stemmen we alles op elkaar af.

Ook kan er een schriftelijk advies bij. Een plattegrond bijvoorbeeld als u een indelingsadvies wilt.

Een advies kan ook alleen over behang of een vloerkleed gaan. Bel of mail, dan bespreken we hoe we in deze situatie toch met uw interieur aan de slag kunnen.

Enthousiast geworden?