Bezoek aan Museum MORE in Ruurlo en Gorssel en Drawing Center Diepenheim

Een regenachtige zondag zou het 18 februari worden. Mijn man en ik planden museumbezoeken. We gingen naar museum More in Ruurlo, gesitueerd in een prachtig kasteel. Daar was naast modern realisme een verrassend mooie collectie van Koos Buster. Alles gemaakt van klei. Brandblussers, kauwgombalautomaten en een completen schilders uitrusting. Erg leuk!

Ook museum MORE in Gorssel was geweldig. Vooral modern realisme. De collectie van Lara de Moor vond ik het mooist.

We hadden nog een beetje tijd over en gingen nog naar Drawing Center Diepenheim. Hier werden onze zintuigen geprikkeld. Mooie kleuren, stoffen, vormen. Echt verrassende objecten kunnen bewonderen.

Een welbestede dag. Dit deel ik, omdat ik het leuk vind om musea te bezoeken. Door nieuwe dingen te ontdekken grijp ik bij het maken van een interieuradvies ook weleens terug naar iets wat ik in een museum heb ontdekt.

Enthousiast geworden?