Ondanks enige aanpassingen, toch prima kunnen werken.

Het is weekend. Zojuist het nieuws gehoord. Wat een drama in Brazilië! Wat ben ik blij dat we een goede regering hebben. Zo’n besmettelijke ziekte die zo razendsnel om zich heen slaat. We kennen de noodlottige plaatsen. Het zal jouw woonplaats/familie maar treffen! Ik ben zelf voorzichtig. We gaan de goede kant op doordat we afstand houden en heel vaak handen wassen… Volhouden!

Ik vind het nog raar om geen hand te schudden bij een kennismaking. Maar verder besef ik dat ik mijn werk prima kan doen. Het liefst ga ik vroeg naar woonwinkels om alles voor interieurplannen te bekijken. Thuis in alle rust alles uitwerken. Als een advies gepresenteerd wordt, stal ik alles uit en kan ik op afstand alles toelichten. En ik laat altijd een boekje met  afbeeldingen en maten achter, zodat alle gegevens na te lezen zijn. Juist in deze tijd hoeven mensen dus niet naar allerlei winkels. Ik kan alles verzamelen, zodat shoppen alleen voor zitmeubelen nog nodig is. De rest kan ik met stalen laten zien.

Veel energie kreeg ik van de presentatie vandaag. Een kleine uitbouw, waarbij ik mocht adviseren van vloer tot plafond en alles daar tussenin. Wat waren deze mensen enthousiast! Na de bouwvak wordt het plan gerealiseerd.