Open huizen dag bezocht?

Heb jij vandaag woningen bekeken? Hartstikke leuk! Tijd voor een verandering!

Maar daarna?

Allemaal vragen of aarzelingen…. Wel of niet verhuizen. Hoe inrichten. Passen mijn meubelen daar wel. Is het ruim genoeg. Wel, niet, wel, niet, …. of wel? Keuzestress… Slapeloze nachten?

Wie vandaag tijdens de open huizen dag een leuk huis heeft gezien en niet het gedoe kan overzien over inrichten van het nieuwe huis of hoe het bestaande huis snel en voor de beste prijs verkocht kan worden, neem vrijblijvend contact met mij op:

  • Ik kan tips geven hoe je huidige meubelen in de nieuwe situatie passen en hoe jij je favoriete meubelen kunt combineren met nieuwe aankopen en andere kleuren. Of wil je een andere vloer en weet je niet wat het mooiste is?
  • Ik kan tips geven hoe jij je woning verkoopklaar kunt maken. Dat is echt nog even belangrijk ook al heb je vooral zin om met de nieuwe huis aan de slag te gaan. Goed verkoopklaar levert echt meer geld voor je woning op.
  • Je ontvangt een handige checklist hoe je dit doet. Of ik help je met de styling.
  • Daarnaast kan ik prachtige foto’s maken om de woning van de allermooiste kant te fotograferen voor de verkoop.
  • Slim je huis verkopen? Op deze manier hou je geld over voor de inrichting van je nieuwe huis.

 

Dus ga vannacht vooral lekker slapen en laat al het gedoe aan mij over!

Enthousiast geworden?