Voor wie woont

De wens is een comfortabel en tijdloos interieur.

Via vrienden van de bewoners, waar ik een advies had gegeven,  kwam ik bij dit echtpaar met uitwonende kinderen terecht. Zowel de woonkamer als de keuken moest worden vernieuwd. Omdat ook de grindvloer vervangen moest worden werd voor vloerverwarming gekozen in combinatie met PVC. De wand van de keuken kwam iets verder de zithoek in, waardoor de keuken iets groter werd. In de woonkamer kwam er een voorzetwand voor de TV. Hierachter zijn snoeren weggewerkt, maar aan weerszijden erachter zijn ook kasten verscholen, voor veel opbergruimte. Ook is er indirecte verlichting achter de wand geplaats, zodat ’s avond achter de bovenzijde van de wand  sfeervol verlicht is. De meubelen zijn vernieuwd, nieuwe raambekleding, deels nieuwe verlichting en accessoires. De basis is tijdloos. Mocht het vloerkleed aan vervanging toe zijn, dan kun je heel eenvoudig een andere kleur toepassen met vloerkleed en kussens. Ik koos een modern behang, want de nieuwe wand werd glad gestuukt en de rest van de wanden is in Ton sur Ton kleuren geverfd. Ook de bruine kozijnen en deur werd licht van kleur geschilderd.