Interieuradvies nieuwe meubelen, verlichting en accessoires.

Reactie van de cliënt

Het was handig dat Marian met een ingetekende plattegrond liet zien hoe de meubelen in het huis konden staan. Ze ging mee naar woonwinkels. Met haar tips en kleuradviezen van de tafels en meubelstoffen durfde ik alles te bestellen. Ik ben erg blij met de hulp van Marian. Ik heb een echt thuis gevoel gekregen.

Een jongeman woonde bij zijn ouders en kocht een huis. Heel leuk dat ik mocht helpen bij de nieuwe meubelen en verlichting. De vloer zag er nog goed uit, maar er kon wel wat kleur bij, ook vanwege de lichtinval. Eerst maakte ik een plattegrond, want de wens was een grote bank. Met de plattegrond erbij gingen we meubelen shoppen. Alle stofkleuren mooi op elkaar afgestemd en qua vormgeving mooie ranke meubelen. Het vloerkleed geeft veel warmte en sfeer.

Het is  een heel mooi geheel geworden. De verlichting bij de bank bevat een tableautje met USB poort en leeslampjes. Er waren geen schilderijen. Ik adviseerde een lange fotoplank. Deze is al mooi gevuld met persoonlijke foto’s en items. Voor de foto’s voor mijn website zijn deze even weggehaald, maar juist deze fotoplank geeft het huis een persoonlijke sfeer.

 

 

Enthousiast geworden?