Interieuradvies vergader- en horecaruimtes (2013 mijn eerste zakelijke project)

Reactie van de cliënt

Styling for all (in 2017 bedrijfsnaam gewijzigd) is een voorbeeld van waar een kleine organisatie groot in kan zijn; Zeer betrokken, goede kennis van zaken, goed netwerk, geen 8.00 tot 17.00 mentaliteit en veel gevoel voor de juiste sfeer afgestemd op de situatie. Marian heeft met veel bezieling interieuradvies gegeven voor de inrichting van het binnenterras, de S2M workspaces downstairs en de S2M upstairs met vele meeting- en deskspaces van Green Planet. Duidelijke opdracht was daarbij een beperkt budget waardoor de keuzes gebaseerd moest zijn op een maximale ‘value for money’. Ze is daarbij veel verder gegaan dan alleen het geven van een advies. Haar gedrevenheid en enthousiasme resulteerde erin dat ze tot aan de kussens alles heeft verzorgd. De reacties van de bezoekers zijn louter positief en ik geef Marian een hoge aanbevelingsscore!.

De wens is een frisse trendy uitstraling voor werkplekken, restaurant, vergaderruimtes en toiletten.

De dome heeft de kleuren oranje, groen en geel. Hier stem ik de inrichting op af. Zo krijgt het horeca gedeelte fris groene bankjes en hippe stoelen met de kleuren oranje en groen. De ontmoet en vergaderruimtes krijgen grijs tapijt met groen modern grafisch motief. Hierbij passen de moderne stapelbare stoelen prachtig. Deels met armleuning en een deel zonder armleuning. Gestoffeerd in oranje, fuchsia en geel. Een moderne smaakvolle uitstraling.

Toiletruimtes krijgen allemaal een verschillende afbeeldingen op de achterwand en bij de mozaïek tegels een passende wandkleur.

Omdat de ruimtes genoemd zijn naar wereldsteden, wordt per ruime een afbeelding van de betreffende stad opgehangen.

 

Enthousiast geworden?