Interieuradvies vakantieverblijf Ameland

Reactie van de cliënt

De stacaravan werd vernieuwd. Ik mocht hierin adviseren. Er hing een prachtig schilderij van het strand van Ameland. Deze moest blijven en we wilden toch een beetje de strandsfeer doorvoeren. Omdat het verblijf regelmatig verhuurd wordt, moest de inrichting sfeervol zijn, maar ook tegen een stootje kunnen. Het werd een houten laminaatvloer. Dit geeft al veel sfeer en warmte, maar je ziet ook niet elk zandkorreltje op de vloer.

De meubelen werden schelpengrijs geschilderd en de kussens werden gestoffeerd met donkerblauwe meubelstof op de zitting en een grijze tint van dezelfde soort stof op de rugleuningen. De bruine kozijnen werden wit. De eettafel werd rank van vormgeving en van hout met hier omheen donker blauwe eetkamerstoelen die ook geschikt zijn voor buiten.

Twee salontafels, zodat je deze eenvoudig kunt verschuiven. Het wit van deze tafeltjes is mooi fris bij het geheel.

Verlichting, zoals een vloerlamp en op de vensterbank de leeslampen alsook de wandverlichting werd wit. De lamp boven de eettafel is een leuke lamp in rotan uitstraling geworden.

Diverse sierkussens en een paar strand accessoires in combinatie met het strandschilderij benadrukt  je  gevoel op dit prachtige eiland te zijn.

Enthousiast geworden?