Interieuradvies woonkamer. Nieuwe indeling en meubelen.

Reactie van de cliënt

Vanaf het eerste gesprek hebben wij het contact met Marian en haar manier van werken als positief ervaren. Wij hadden behoefte aan ondersteuning in het maken van keuzes. Marian is professioneel, betrokken, luistert goed en geeft genoeg ruimte voor meedenken en eigen inbreng. Zij weet alles goed te onderbouwen, is sturend waar nodig, weet van doorpakken en blijft in contact. Marian is zeer kleurgevoelig en weet materialen als antiek en modern en dat wat je in eigen bezit hebt fantastisch met elkaar te combineren. Wij zijn heel tevreden en genieten nog elke dag van onze vernieuwde inrichting.

Advies in opstelling, meubelen, verlichting, sfeer, kleurstellingen en accessoires. Een senioren echtpaar woont al enkele maanden in een twee-onder-een-kapwoning. De vloer is nieuw en alle wanden zijn geschilderd in RAL 9010. Mijn hulp wordt ingeschakeld omdat de meubelen aan vervanging toe zijn. Maar waar komt de TV? De vloerkleur viel tegen. Het is te donker. En welke raambekleding? Want overdag is elk lichtstraaltje gewenst.

Tijdens het intakegesprek blijken er boven veel boeken en accessoires te zijn welke nog niet zijn uitgepakt. In de opslag staat nog een leuk theekastje. Er is nog geen plek voor serviesgoed. Als eerste maak ik een plattegrond om de indeling vast te stellen.  Mijn advies is om een TV te integreren in een wandmeubel waardoor er ook plek ontstaat voor boeken en accessoires, maar waar ook het serviesgoed in opgeborgen kan worden. Twee fijne fauteuils komen TV gericht,  met daarbij een bijzettafel. In de zelfde stijl salontafels. Daarnaast een bank, zodat er voldoende zitplaatsen zijn als er bezoek is, maar ook fijn als je een keer op de bank zou willen liggen. Ook de eettafel en stoelen zijn nieuw.

Ik kies een licht kleed, zodat het donkere gevoel uit de zithoek verdwijnt. In de woonkamer komen lichte rolgordijnen met een structuur. Alle accessoires krijgen een mooie plek. Zo heb ik in en op het theekastje alle blauwe accessoires geplaatst en de aardetinten in het wandmeubel. Ook alle schilderijen zijn zoveel mogelijk op vorm en kleur opgehangen.  Erg mooi, strak, modern, gecombineerd met diverse antieke en dierbare accessoires.

Enthousiast geworden?