Interieuradvies woonkamer landelijke sfeer

Reactie van de cliënt

We zijn goed geholpen door Marian. Door haar advies heb ik de warmte weer terug in huis! Ze denkt mee en kijkt praktisch naar de ruimtes in de woning, vooral met betrekking tot mijn kind. Ik wilde vernieuwing maar vooral ook een praktische indeling. Het is echt een warm huis geworden waar wij en ons kind zich nu echt thuis voelen. Metamorfose geslaagd! Monique Wierstra

Indeling, meubeladvies, behang en kleuradvies. Een jong stel (met zoontje van 2) vindt het nog niet gezellig in huis. Het voelt nog niet als een warme deken. De wanden zijn wit. Het mag iets minder landelijk. Een beetje stoerder.
Ik stel voor om eerst een plattegrond te maken omdat er ook lege plekken zijn en omdat de meubelen deels moeten worden vervangen. De bank met bijpassende fauteuil en hocker blijft voorlopig.
Het indelingsadvies wordt helemaal opgevolgd. De TV hing te hoog, maar ook te ver van de zithoek. Je liep gemakkelijk voor de TV langs en dat is storend als je zit te kijken. De hoge witte kast maakte de ruimte smal. In de nieuwe situatie zijn TV plek en de plek voor een kast omgedraaid. De wand achter het  nieuwe dressoir kreeg een prachtig stoer behang. De TV is nu tegenover de bank gesitueerd. Nieuwe stoere salontafels. Ook kwam er een behaaglijk kleed voor de sfeer, maar de zithoek wordt door het kleed ook meer verbonden. Extra leuk is een tafel in de erker. Deze is tonvormig. De ramen zijn vrij hoog. Aan deze tafel kune je fijn naar buiten kijken. Bovendien kan deze tweede tafel dienen als werkplek of als je een keer een puzzel of hobby wilt laten liggen, maar natuurlijk kun je er ook gezellig eten.

Zie volgende portfolio hieronder hoe de keuken van deze woning is geworden.

 

 

Enthousiast geworden?