Kantine, onderdeel van inrichting nieuw kantoorpand LED wereld Hattemerbroek

Reactie van de cliënt

In zekere zin op goed geluk kwamen we bij Marian terecht voor interieuradvies van ons nieuwe bedrijfsgebouw in Hattemerbroek. De mate van betrokkenheid, deskundigheid en het tonen van initiatief heeft onze verwachtingen sterk overtroffen. Het resultaat van haar inspanningen spreekt zeer tot de verbeelding en ook het hele traject om zover te komen verliep uitermate plezierig. Alle reden om Marian aan te bevelen voor een bedrijfsmatig interieuradvies! Je krijgt het advies waarop je hoopt plus een stuk extra dienstverlening dat in een behoefte voorziet waarvan je je bij aanvang niet bewust bent

De blikvanger is de enorm grote bartafel. Maar wil je liever een beetje onderuit hangen op de bank, dan kan dat ook. En er zijn een paar kleinere tafeltjes waar je heel goed een spelletje kunt spelen. Een fotobehang met fabriekshal geeft nog extra sfeer en diepte in deze ruimte.
Het is een uitgebreide keuken geworden. Bij het ontwerp moesten ze al tijdig weten op welke manier ze koffie/thee wilden zetten. Er is gekozen voor een koffiemachine met heet water. Een quooker hoefde daarom niet. En de wateraansluiting hiervoor is meteen al aangelegd. Ook kan men een warme maaltijd bereiden. En alle ruimte om serviesgoed op te bergen in grote laden. (plint vd keuken moet nog vast gemaakt)

Enthousiast geworden?