Keuken werd woonkeuken met grote eettafel.

Reactie van de cliënt

Marian heeft ons begeleid bij de herinrichting van onze woning. Via google gingen we op zoek naar een interieuradviseur en gingen we vergelijken wat ons het meeste aansprak. Zo viel de keuze op Marian en daar hebben we zeker geen spijt van. Marian is op haar vakgebied bijzonder deskundig, zowel als het gaat om de combinatie van kleuren, keuze van de materialen als om een praktische indeling. De wijze waarop ze met ons meedacht en de ideeën die ze inbracht hebben we als bijzonder prettig ervaren en we zijn ontzettend blij met het resultaat!

De keuken is aan vervanging toe en ook in de woonkamer (vorige portfolio) moest het nodig gebeuren.
Tussen de keuken en woonkamer was een hobby ruimte. Ideaal toen de kinderen nog thuis woonden, maar inmiddels zijn ze allemaal uitwonend. Ik ontwierp een keuken met kookeiland en adviseerde de hobby ruimte bij de keuken te betrekken, zodat er een grote woonkeuken zou ontstaan waarin een royale eettafel zou kunnen staan.
Hier werd enthousiast op gereageerd en dit kon ook worden gerealiseerd. Er kwam een spanplafond met uitgebreid lichtplan.
Wat een plaatje de prachtige lampen in combinatie met de strakke tafel met verjongd blad en comfortabele stoelen.

Je ziet helemaal niet dat er een muur is weggehaald!

De keuken werd aan één zijde voorzien van een leuk behang. Ik adviseerde een ovale tafel met onderstel in het midden, zodat je extra stoelen kunt plaatsen, zonder dat een tafelpoot in de weg zit. De eetkamerstoelen zijn het zelfde als de stoelen in de woonkamer, zodat die extra stoelen daar vandaan gehaald kunnen worden. En vise versa.

De bestaande fauteuil is in de hoek bij het raam geplaatst en is een fijn leesplekje geworden. Een hoge servies kast om de verzameling serviezen en andere verzamelingen te kunnen bekijken. In de keuken is voldoende opbergruimte.

In de keuken ook inbetweens, gelijk als in de woonkamer. Aan de buitenzijde kwamen screens.

 

 

 

Enthousiast geworden?