Kleur, meubel, behang en materiaaladvies woonkamer

Reactie van de cliënt

Gelijk na het eerste gesprek gaf Marian ons het vertrouwen dat het goed zou komen. Marian is een erg sympathieke vrouw. Marian ging met onze opdracht enorm professioneel om, er werd niet gelijk gestuurd op een complete vernieuwing van de inrichting, maar gezocht naar overeenkomsten en nieuwe oplossingen. Dit heeft geleid tot een flinke metamorfose van onze woonkamer, waarmee we hopelijk nog jaren vooruit kunnen. Jos en Mieke Plas

De zwarte leren banken waren aan vervanging toe. Het gestreepte behang mocht worden vervangen. En wat te doen met de rode fauteuils? Mijn advies was een 2 en 3 zits bank te kiezen. Niet te hoge rug, vanwege de ramen. Hierbij een leren relaxfauteuil. Een heerlijk royaal zacht vloerkleed. De salontafels zijn nieuw en met de ronde vormen wat speelser.

Er waren blauwe en gele accessoires, maar ook mooie vazen in diverse groentinten. Zo kwam ik uit op de taupe basiskleuren. Vanwege de lichtinval adviseer ik donker behang met een luxe motief. De TV valt daardoor iets minder op. De oker accessoires staan prachtig! Maar willen de bewoners een keer oranje, groen of paars als accentkleur: alles past bij deze basis. Ook sluiten de kleuren mooi aan bij de bestaande raambekleding.

Enthousiast geworden?