Metamorfose. De woonkamer werd moderner.

Reactie van de cliënt

Marian heeft ons begeleid bij de herinrichting van onze woning. Via google gingen we op zoek naar een interieuradviseur en gingen we vergelijken wat ons het meeste aansprak. Zo viel de keuze op Marian en daar hebben we zeker geen spijt van. Marian is op haar vakgebied bijzonder deskundig, zowel als het gaat om de combinatie van kleuren, keuze van de materialen als om een praktische indeling. De wijze waarop ze met ons meedacht en de ideeën die ze inbracht hebben we als bijzonder prettig ervaren en we zijn ontzettend blij met het resultaat!

Vloerverwarming en een andere haard stond in de planning, maar de bewoners merkten al gauw dat je van het één in het ander zou komen en schakelden mijn hulp in. Ook de keuken was aan vervanging toe. Zie volgende portfolio.

Ik adviseerde een houten (PVC) vloer voor een warme sfeer. De vloerkleur afgestemd op het harmonium. De banken en fauteuils bleven. Ik maakte een plattegrond en stelde voor om 1 fauteuil in de woonkeuken te plaatsen. Doorgaans is het echtpaar samen. Voor de kinderen en kleinkinderen zijn er voldoende zitplaatsen in combinatie met de woonkeuken. Het harmonium kwam tegen de andere wand en een ronde tafel kwam wat meer in het midden van de ruimte.

De keuze viel op een spanplafond, waardoor ook een goed lichtplan gerealiseerd kon worden. Ook aangevuld met inbouw wandlampen en het grootste deel van de woonkamer werd voorzien van behang. Blikvanger is uiteraard ook de lamp boven de tafel.

Omdat de bewoners diverse dierbare accessoires hebben, adviseerde ik een vakkenkast. Hier zijn de verzamelingen ten toon gesteld, aangevuld met boeken.

Er kwam nieuwe raambekleding. Horizontale jaloezieën, in combinatie met inbetweens.

Het uitgangspunt voor deze metamorfose was het vloerkleed wat meteen in de smaak viel. Hier is het behang op afgestemd, maar ook de raambekleding, bekleding van de stoelen en plaid en kussens.

 

Enthousiast geworden?