Nieuw interieur. Vloer, meubelen, verlichting, raambekleding en accessoires.

Reactie van de cliënt

Beste Marian, Dank je wel voor jouw hulp bij de inrichting van ons huis. Jouw tomeloze inzet en het laagdrempelig contact hebben wij enorm gewaardeerd. Over het resultaat zijn wij enorm tevreden. Het overtreft onze verwachtingen. Bijzonder bedankt hiervoor!

De meubelen van de zithoek zijn aan vervanging toe en ook het schilderwerk moet worden aangepakt. De parketvloer zou opnieuw worden geschuurd. Tijdens het traject besloot men over te gaan op vloerverwarming/warmtepomp en is gekozen voor een nieuwe PVC vloer.
De vloer past erg mooi bij de keuken, eettafel en het TV meubel die blijven. De nieuwe bank en comfortabele fauteuils komen op een royaal wollen vloerkleed rondom de haard gesitueerd. De salontafel heeft een onderblad. De bewoners zijn nl. vaak aan het lezen of puzzelen. Je kunt alles mooi wegleggen onder de tafel. Er kwam een side table voor het raam. Erg handig om wat extra boeken kwijt te kunnen en sfeervol om een mooie vaas neer te zetten. De zwarte en antracietkleurige raambekleding zou blijven, maar door alle nieuwe aankopen wilde men ook dit aanpassen om de rustige serene sfeer te krijgen welke ik voor ogen had. De wens was nl. een inrichting met weinig prikkels. De nieuwe raambekleding werd zachter van kleur. De nieuwe accessoires ook vooral in naturelle tinten. In plaats van diverse lees- en vloerlampen kwam er een railsysteem aan het plafond. Ook werd de haldeur vervangen voor een modernere uitstraling.

Enthousiast geworden?