Nieuwe keuken wordt een mooi geheel met de woonkamer.

Reactie van de cliënt

Voor het opnieuw inrichten van de benedenverdieping hadden wij wel ideeën, maar kwamen er niet helemaal uit. Wij hadden al eens een tekening laten maken in een meubelzaak, maar waren daar niet tevreden over. Via kennissen bij Elan terecht gekomen. Tijdens ons eerste gesprek hadden wij direct een goed gevoel en was er een klik met Marian. Marian heeft rustig onze wensen geïnventariseerd en daar waar nodig op voorhand al een paar adviezen gegeven. Korte tijd later hadden wij een tekening met voorbeelden van meubels en accessoires op de mail gevolgd door een prospectus die Marian in een persoonlijk gesprek heeft toegelicht. Na wat kleine aanpassingen hebben wij de kamer ingericht volgens tekening en voorstellen van Marian. Bij het uitzoeken van de meubels, accessoires en het tapijt heeft Marian meegekeken en geadviseerd. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en het advies van Marian en erg blij met onze nieuwe inrichting.

Voor de nieuwe keuken adviseerde ik een zachte front kleur. Hierbij een houten blad en achterwand. De vloer werd grijs. Deze nieuwe kleuren zijn een prachtig geheel met de woonkamer. Zie portfolio hierboven.

Ik heb ook meegeholpen om het ontwerp van de keuken in balans te krijgen. Waar er eerder een BORA afzuiging in de kookplaat was bedacht, kwam het mooier uit om een afzuigkap te kiezen met planken. De wens was nl. meer openheid om een paar leuke items neer te kunnen zetten.

De liftdeurkast geeft openheid en met de doorlopende plank ziet het er mooi strak uit. De verlichting loopt ook mooi door. Helaas ziet de verlichting er op de foto iets (te) geel uit. De verlichting kan feller en zachter.

In het eerste ontwerp waren andere kleuren, zoals een zwart blad en een deel houten fronten bedacht. Bij de invulling van kleur- en materiaalgebruik in de woonkamer, adviseerde ik een houten blad en wanden wat een warme uitstraling geeft.

Mijn tip is dus ook: wil je veranderingen aanbrengen. Zorg voor een plan, zodat alles op elkaar kan worden afgestemd, ook al voer je veranderingen niet in het zelfde jaar door.

 

Enthousiast geworden?