Verbouwing landelijke woonboerderij voor alle ruimtes. Deel 1 de woonkamer.

Reactie van de cliënt

We zijn blij dat we Marian weer gevraagd hebben om te adviseren en te helpen met de inrichting van ons boerderijtje. Tijdens de verbouw kwam ze met goede adviezen om bepaalde dingen misschien net even anders te doen dan dat op de bouwtekening aangegeven stond. Ook het lichtplan klopte gewoon mede dankzij haar hulp. Ze geeft advies als je bij het uitzoeken van keuken, badkamer, tegels of gordijnen er niet uitkomt of ze gaat gewoon met je mee als je dat fijn vindt. We zijn erg blij met het resultaat.

De boerderij werd helemaal gestript, verduurzaamd en opnieuw ingedeeld. De bewoners wilden een landelijk stoere uitstraling. Doordat ik al vroeg werd betrokken bij het project kon ik per ruimte de indeling checken. Daardoor konden bepaalde constructies nog iets worden aangepast, zoals een draagpaal in de woonkamer die toch weg kon, waardoor de zithoek beter paste. En bij de erker een ander vormgeving waardoor gordijnen meer ruimte kregen. Vanwege schuintes was het soms puzzelen, daarom zijn er diverse maatkasten in de slaapkamers en bijkeuken gekomen.

Het advies bestond uit materiaalkeuze van wanden, plinten, deuren, deurbeslag, trap, tegels, sanitair, keuken, verlichting en accessoires. En uiteraard alle kleuren hiervan. De meubelen in de zithoek zijn bestaand. De eethoek is nieuw.

Voor vrijwel alle ruimtes werden drie verfkleuren gebruikt waardoor het een prachtig geheel is geworden. Zie volgende portfolio’s voor de andere ruimtes

Enthousiast geworden?