Sanitair, onderdeel van een nieuw kantoorpand van LED wereld Hattemerbroek

Reactie van de cliënt

In zekere zin op goed geluk kwamen we bij Marian terecht voor interieuradvies van ons nieuwe bedrijfsgebouw in Hattemerbroek. De mate van betrokkenheid, deskundigheid en het tonen van initiatief heeft onze verwachtingen sterk overtroffen. Het resultaat van haar inspanningen spreekt zeer tot de verbeelding en ook het hele traject om zover te komen verliep uitermate plezierig. Alle reden om Marian aan te bevelen voor een bedrijfsmatig interieuradvies! Je krijgt het advies waarop je hoopt plus een stuk extra dienstverlening dat in een behoefte voorziet waarvan je je bij aanvang niet bewust bent

De architect tekende in het ontwerp (de bouwtekening) een wastafelmeubel van muur tot muur. Bij het ontwerpen hebben we ook besproken welke toiletaccessoires gebruikt gaan worden. Vanwege het gebruik van papieren handdoekjes, moest er ook een afvalbak in het portaal. Deze past nu prachtig naast het meubel.

Niet alleen achter het toiletmeubel kwamen de grijze tegels. Ook de zijmuren liet ik een stukje door tegelen, zodat er een nisje ontstond. Grijze wandtegels is een mix van 3 soorten grijs, wat een heel leuk effect geeft. De vloer een soort canvas motief.

In het portaal naar de toiletten een mooi behang met nachtbloemen.

Ook kwam er op de begane grond een douche.

Enthousiast geworden?