Totaal advies woonkamer- keuken en slaapkamer

Reactie van de cliënt

De bewoners, een echtpaar, verhuisden van een vrijstaande woning naar een appartement. Hierbij bleek dat de huidige meubelen te groot waren. Alleen de eetkamerstoelen konden blijven. In de slaapkamer paste niet goed een linnenkast. Ik adviseerde om de muur tussen slaap- en woonkamer te verplaatsen, zodat er een mooie schuifdeurkast in de slaapkamer is gerealiseerd. Door de schuintes ontstond in de woonkamer een nis. Hier zijn glasplaten in gekomen, zodat er een mooie vitrinekast in de woonkamer is ontstaan.

We kozen een zeer lichte visgraat parket vloer. Deze is in alle ruimtes op de zelfde verdieping doorgelegd.
De keuken en de meubelen iets donkerder en daarbij weer lichte wanden, heel zacht taupe, zodat het interieur een lichte en ruime uitstraling zou krijgen.

De zithoek kreeg strakke Pode meubelen. Een prachtig wollen kleed maakt het helemaal af en de bekleding van de meubelen in mooie Ploeg stoffen is hier helemaal op afgestemd.

In de eethoek adviseerde ik de Bondi eettafel van Leolux. Door de speelse vorm kan de tafel op diverse manieren geplaatst worden. Er is een dakkapel waardoor je met een rechte tafel het gevoel krijgt dat deze precies in lijn met het dakkapel moet worden geplaatst. Dat zou betekenen dat de zithoek te dicht op de eethoek zou komen. Met deze tafel ontstaat meer ruimte. En de schitterende Secto designlamp erboven maakt het een mooi geheel.

Ook is er een lichtplan gemaakt. Door een rail met diverse spot is overal nu voldoende licht. Alles is dimbaar, dus altijd de juiste sfeer.

Er zijn stijlvolle vitrages met een geblokt motiefje in glanzend materiaal, ook weer in taupe kleuren.

 

 

Enthousiast geworden?