Van royale vrijstaande woning naar appartement.

Reactie van de cliënt

Samen met Marian heb ik de meubels uitgezocht. Ook de stoffen en kleuren. Ze adviseerde me prima. Het is een prachtig geheel geworden waar ik heel blij mee ben. Bovendien was het heel plezierig om het samen met Marian te doen. Heel tevreden dus!!

Eerst maakte ik een plattegrondschets en gaf ik suggesties voor kasten. Omdat het appartement geen ramen met vensterbanken heeft, en er wel veel boeken en dierbare spulletjes zijn, adviseer ik vakkenkasten. Een royaal meubel waar de TV op past in combinatie met een opbergkast en vakken voor boeken en accessoires.

In de zithoek een prachtig vloerkleed met een mooie comfortabele bank, een relaxfauteuil en een fijne fauteuil.

Een ronde eettafel past het beste. Hierbij ook weer comfortabele stoelen.

De kast in de keuken bevat veel opbergruimte voor het glasservies en serviesgoed, maar heeft ook een paar open schappen voor boeken en accessoires. En er passen heel veel ‘nieuw huis’ kaartjes bovenop! Te feestelijk om weg te halen voor de foto’s.

De verlichting werd afgestemd op de indeling, zodat kasten en schilderij mooi worden uitgelicht en een fijne leeslamp bij de bank en goede verlichting bij de eettafel.

Ik ging mee naar de woonwinkel om samen met mevrouw de meubelen uit te zoeken en de kleuren van de meubelen en stoffen samen te stellen.

Tot slot mooie soepel vallende gordijnen in een wave plooi, wat hier erg mooi bij past. Het straalt veel warmte en persoonlijkheid uit.

 

Enthousiast geworden?