Vernieuwde entree sluit prachtig aan bij de woonkamer.

Reactie van de cliënt

Voor de woonkamer mocht ik al adviseren, maar tijdens het proces besloten de bewoners vloerverwarming te nemen, waardoor er ook een nieuwe vloer kwam. In de hal ging de radiator eruit en de nieuwe vloer werd doorgelegd in de hal.
De woonkamer werd lichter met een vleugje zwart. Dit werd ook in de hal doorgevoerd. De zwarte trap kreeg een grijs/beige kleur. De chroomkleurige kapstok werd vervangen door een zwart exemplaar. De hoge kast ging naar de garage. Daarvoor in de plaats kwam een prachtige side table. Hierop nieuwe accessoires, die ook goed passen in de woonkamer, dus er kan nog eens gewisseld worden.

Je komt vaak van het één in het ander. De deur van de hal naar de kamer was toch iets te klassiek en werd vervangen door een passender moderne vormgeving. Omdat er meer glas kwam, is gekozen voor dimbare spots in de hal, zodat het licht niet de kamer in hoeft te schijnen.

Er kwam een leuke spiegel en het grappige smalle schilderij wat er al was, kreeg een mooie plek boven de side table. Voor de ramen naast de voordeur kwamen dezelfde kleur plissés, zonder koorden, als in de woonkamer.

Tot slot de mand onder de trap. Aangezien het stukwerk niet heel goed gelukt was na het verwijderen van de verwarming, adviseerde ik die mand om de plek op de muur de verdoezelen. Toch ziet het er ook sfeervol uit.

Enthousiast geworden?