Interieuradvies voor vintage inrichting jongste dochter.

Reactie van de cliënt

Zo tof om je moeder huizen te zien transformeren. En wat fijn dat ze dit ook bij ons ging doen. Ik maakte een moodboard en ze wist precies de juiste kleuren te kiezen voor ons huis. Sinds dag 1 voel ik me er helemaal thuis omdat het echt helemaal in onze stijl is ingericht. Elke ruimte straalt warmte en persoonlijkheid uit. Niet alleen wij, maar ook al onze familie en vrienden zijn er van onder de indruk.

Verhuizen! Met een nieuwe vloer, nieuwe raambekleding en een flinke verfbeurt toverden we het ietwat uitgeleefde (huur) appartement in Groningen om tot een weldadige woonruimte. Zo leuk dat ik mijn dochter mocht helpen! Gaan voor je lievelingskleur!; een dieprode kleur. Deze kleur werd een heel klein beetje bruiner, want wilde ik het ton-sur-ton houden, dan moest het niet te (fel) rood en roze worden.  Dus met de kleurenwaaiers kijken en vergelijken. Omdat het rood vrij donker is, kwam dit op één wand en nog een stukje de hoek door. Ook koos ik deze kleur voor de balustrade en trapleuning. Om deze kleur daar goed tot zijn recht te laten komen, kreeg de trap opgang een wittint met een vleugje oudroze. Deze kleur kwam ook op de andere wanden in de zithoek. In het keukengedeelte kwam een cassis achtige kleur. Drie kleuren uit eenzelfde kleurstrip (ton-sur-ton) Een grijze keukenkast werd mee geschilderd in cassis.

Er kwamen geen andere meubelen. Wel kocht ze een ladder, die ook werd geschilderd. Deze werd boven het traphek bevestigd en daar werden planten aan opgehangen. Door het traphek kwam een lichtsnoer. Wat is dit een mooie eyecatcher geworden!

 

Enthousiast geworden?