Totaal advies woonkamer bij verbouwing.

Reactie van de cliënt

Totaaladvies van vloer, wandafwerking, meubelen, raambekleding, verlichting en vloerkleed. Deze jaren 70 woning werd volledig gestript, uitgebouwd en gemoderniseerd. Eerst zou er een slaapkamer met badkamer beneden komen, maar uiteindelijk werd gekozen om voorlopig boven te slapen en eerst een speelhoek voor de kleinkinderen te creëren. De badkamer beneden kwam er wel.

In de zithoek is de TV gesitueerd, maar er is ook een sfeerhaard in de kast gekomen. In de tussenruimte tegenover de keuken kwam een grote ovale eettafel met 8 stoelen. Omdat mevrouw diverse verzamelingen heeft, is er gekozen voor open kasten, zodat alle accessoires een plekje konden krijgen. In het gedeelte van de kinderhoek kwam een dichte kast voor spelletjes.

Ook een blikvanger is het behang wat een soort houtprint is. Ondanks de grote ruimte is het toch heel knus geworden en helemaal naar wens van de bewoners.

Advies gegeven voor indeling, aankoopbegeleiding meubelen, zowel in maat, vorm als stoffering. Advies in vloerkleed en raambekleding. Advies in wandafwerking. Styling van accessoires.

Zie het volgende portfolio voor keuken, slaap- en badkamer van deze woning

Enthousiast geworden?