Shoppen in kerstsferen.

De afgelopen weken stond in het teken van shoppen, shoppen en shoppen. En dat was in kerstsfeer! Niet alleen bij de tuincentra, waar ik vooral ben voor potten/planten. Ook de meubelzaken waren vroeg dit jaar. Ik vond het sfeervol, hoewel ik zelf nog met sinterklaasgedichten bezig ben. Diverse opdrachten zitten momenteel in de eindfase. De laatste accessoires worden aangeschaft. Hoewel ik alle kassabonnetjes bewaar, hoeft zelden iets retour. Ik heb altijd vloer-, karpet-, behang- en/of kleurstalen bij me, zodat ik qua kleurcombinatie altijd goed zit. Ook meet ik van tevoren vensterbanken en kastdieptes op, zodat ik zeker weet dat alles past. Omdat ik ook weer nieuwe projecten heb, combineer ik het shoppen van accessoires ook door meubelen te bekijken. En ik test banken. Uiteraard gaan cliënten zelf proef zitten, maar ik weet heel goed een voorselectie te maken als het op de keuze van zitmeubelen aankomt. Qua uitstraling, maar ook hoe de bank zit. Tijdens het intakegesprek weet ik uiteraard al of mensen op de bank zitten, hangen of liggen…

 

Enthousiast geworden?