Stylistendag De Woonindustrie Nieuwegein

Mede door BNS-Crisp, de beroepsvereniging, werd een stylistendag georganiseerd. Leuk was een presentatie van trendwatcher Monique van der Reijden. Vier verschillende woontrends werden uitgelicht. Ik benoem een aantal trends die ik gezien heb: gekleurd glas, geometrische vormen, ronde vormen, symmetrie, sticksels op meubelen, luxe plaatmateriaal, bleek hout, diagonale lijnen, marmer, rasters, ronde bogen, steen op de vloer, hout op de wand, patronen in vloeren.

Hierna volgde een workshop over Pinterest. Ik laat mijn cliënten vaak badkamers, keukens enz. op Pinterest opzoeken, zodat ik kan zien wat ze leuk vinden. Het is eenvoudig om borden te delen.

Ook leuk was een inspirerende lezing van Mechtild Kets. Zij is dessinontwerper en ze vertelde over haar loopbaan en liet ons allerlei ontwerpen zien van alle tijden. Uiteraad had ze diverse ontwerpen mee. Prachtig!

Hierna heb ik de vakbeurs bezocht en ook de Dutch Design Dock was aanwezig. Op de foto enkele trends die ik gezien heb.

Enthousiast geworden?