Terugblik

Het was een jaar met  veel interieuropdrachten. Ik heb gemerkt dat ’thuis’ belangrijker dan ooit is geworden. Het is telkens weer een uitdaging om de wensen te vertalen naar een nieuw interieurplan. Als ik terug rijd van een intakegesprek begint het al te borrelen en te bruisen. En eerlijk is eerlijk: ook ’s nachts houden zaken me wel eens bezig. Het afgelopen jaar was het jaar van wachten. Lange levertijden in de woonbranche. Dit heeft te maken met erg drukke vakmensen en een te kort aan bepaalde (bouw)materialen.

Een bijzondere opdracht voor mij dit jaar was de inrichting van een gloednieuw groot bedrijfspand. Er stonden slechts buitenmuren toen ik met de opdracht begon. Werkplekken, spreekkamer, toiletten, kantine, keukens, douche, entree. Wat geweldig om zo dicht na de start van de bouw te begeleiden. Zo konden er nog akoestische plafonds in en heb ik zelfs voor een zwart plafond in de kantine gekozen. De directie wou het personeel bij de sfeer betrekken. Ik maakte drie moodboards. De stemming was niet unaniem, dus het werd een mix. Warm, een beetje industrieel, modern en duurzaam.

Het is bijna klaar. De keukens worden nog voor kerst geplaatst en dan kan ik daar de puntjes op de i zetten.

Alvast een paar foto’s.

Niet alle lopende projecten komen dit jaar af, maar het is toch ook super leuk om het nieuwe jaar te starten met een nieuw interieur?

 

Enthousiast geworden?