Voorjaar! Zin in een andere kleur of een nieuw vloerkleed?

Het is voorjaar! Eergisteren maakte ik foto’s van een woning voor de verkoop. Wat was het lekker weer. Je ziet in de natuur al een waasje groen over de takken. Toen ik klaar was met fotografie kreeg ik van de bewoonster magnolia takken mee. Wat een lief gebaar. Inmiddels zijn er al zoveel knoppen uitgekomen. Prachtig!

Heel fijn is het ook dat de woonwinkels weer open zijn. De interieuradviezen van eind vorig jaar lagen voor een deel stil, omdat mensen niet voor nieuwe meubelen konden shoppen. Veel projecten zijn nog niet klaar om foto’s te kunnen maken voor mijn portfolio.

Meestal plaats ik foto’s van wat grotere make-overs vanwege duidelijke voor- en na foto’s. Maar uiteraard kun je me ook inschakelen voor bijvoorbeeld alleen een kleuradvies. Of wil je een nieuw vloerkleed maar kom je er niet uit welke? Ik neem ze op zicht mee en samen bekijken we welke het mooiste past. Of wanneer er een nieuw behang uitgezocht moet worden. Of alleen advies voor een indeling. Of voor een nieuwe vloer. Juist ook als je net dan ene wilt veranderen is het belangrijk dat het in balans is met alles wat er al is. Ik help je graag!

Enthousiast geworden?