Gezelligheid binnen en buiten.

Het wil nog maar geen zomer worden. Onze beukenboom vouwt langzaam de blaadjes open. Hoe anders dan vorig jaar? Toen stond de boom eind maart al vol in blad. Voor woningfotografie laat ik bewoners die nu hun huis verkopen de tuin wel opleuken met bloemen in potten om toch een gezellig sfeer buiten te creëren. Ook de tuinset sfeervol aangekleed met kussens. Door de kou ben ik ook binnen nog bezig om het gezellig te maken met een nieuwe vaas en planten.  Ook wissel ik van kussens. Nu vind ik linnen en katoenen kussens fijner dan wol of velvet. Maar als het dan zo’n koude dag is, dan doe ik ’s avond nog kaarsen aan. We zijn nog steeds veel in huis. Maar we kunnen ook al heerlijk knus in de overkapping vertoeven. Houtkacheltje aan. Lichtjes aan. Erg gezellig, ook al hebben we nog wel een dik vest aan en een dekentje over.

Wil jij tips om het binnen of buiten gezellig te maken? Ik help je graag!

 

 

Enthousiast geworden?