Voor wie woont

Uw interieur vertelt wie u bent. Veranderen uw woonwensen? Dan denkt én doet Interieurstudio Elan graag met u mee – voor een  bescheiden aanpassing of metamorfose, voor een verbouwing of nieuwbouw. In het proces van plannen maken en beslissen is Marian van der Heide een ideale sparringpartner. En is uw opdracht veelomvattend? Dan werkt Marian samen met een team van specialisten.

Een goed ontwerp van uw nieuwe huis begint aan de binnenkant. Voor uw wensen – een open haard, een eilandkeuken… – moet ruimte zijn. Daarom plaatst Marian uw woonwensen in een plattegrond of 3D-impressie. Of maakt ze een indelingsadvies op schaal voor u. Dat leidt tot een tot in detail uitgewerkt totaalplan – én tot compromisloos bouwen en heerlijk wonen;

Marian is expert in interieurontwerp. Welke vloer, welke raamdecoratie vindt u mooi? Hoe worden wanden afgewerkt en hoe integreert u bergruimte in uw huis? Marian denkt met u mee – en denkt altijd een stap vooruit. Een mooi plan moet immers ook praktisch en haalbaar zijn.

Bovendien maakt Marian van plannen werkelijkheid: zij koopt graag met én voor u in bij woonwinkels, waarmee ze nauw samenwerkt. Dat brengt u aantrekkelijk financieel voordeel en zorgt dat Marians ontwerp tot in detail uw interieur wordt. Of u nu kiest voor een complete verrassende metamorfose of een bescheiden kleuradvies…: Interieurstudio Elan werkt voor u zoals u dat wilt.