Voor wie woont

Jouw interieur vertelt wie je bent. Veranderen jouw woonwensen? Dan denkt én doet Interieurstudio Elan graag met je mee – voor een  bescheiden aanpassing of metamorfose, voor een verbouwing of nieuwbouw. In het proces van plannen maken en beslissen is Marian van der Heide een ideale sparringpartner. En is je opdracht veelomvattend? Dan werkt Marian samen met een team van specialisten.

Een goed ontwerp van jouw nieuwe huis begint aan de binnenkant. Voor jouw wensen – een eilandkeuken, een hoekbank… – moet ruimte zijn. Daarom maakt Marian een indelingsadvies op schaal voor jou. Samen bespreek je haar voorstel en wil je nog een aanpassing? Dan kan dat, natuurlijk. Pas wanneer je volkomen tevreden bent over het indelingsplan, werkt Marian het voor je uit – als je wilt zelfs in een 3D-impressie.

In een helder schriftelijk overzicht legt Marian al haar adviezen aan je voor. Voor de ideale vloer en het slimste verlichtingsplan tot de handigste plekken voor de stroompunten.  En voor de mooiste meubels, de raambekleding waar jij blij van wordt en het warmste vloerkleed…. Met stalen – behang, stof, tapijt – maakt  Marian haar advies nog beter zichtbaar én voelbaar.

Kies je voor een verbouwing? Dan zijn er nóg meer keuzes te maken:  over wandafwerking, plinthoogtes en vensterbanken, over deuren en deurbeslag.  En wil je een slim huis,  een ‘smart home’? Met verlichting die naar jouw wens vanzelf aan- of uitgaat, met een slimme thermostaat, slimme rolluiken of een al even slimme deurbel?
Marian denkt met al haar ervaring heel graag met jou mee.

Of je nu kiest voor een complete verrassende metamorfose of een bescheiden kleuradvies…: Interieurstudio Elan werkt voor jou zoals jij dat wilt.

Enthousiast geworden?