Voor wie woont

Uw interieur vertelt wie u bent. Veranderen uw woonwensen? Dan denkt én doet Interieurstudio Elan graag met u mee – voor een  bescheiden aanpassing of metamorfose, voor een verbouwing of nieuwbouw. In het proces van plannen maken en beslissen is Marian van der Heide een ideale sparringpartner. En is uw opdracht veelomvattend? Dan werkt Marian samen met een team van specialisten.

Een goed ontwerp van uw nieuwe huis begint aan de binnenkant. Voor uw wensen – een eilandkeuken, een hoekbank… – moet ruimte zijn. Daarom maakt Marian een indelingsadvies op schaal voor u. Samen bespreekt u haar voorstel en wilt u toch een aanpassing? Dan kan dat, natuurlijk. Pas wanneer u volkomen tevreden bent over het indelingsplan, werkt Marian het voor u uit – als u wilt zelfs in een 3D-impressie.

In een helder schriftelijk overzicht legt Marian al haar adviezen aan u voor. Voor de ideale vloer en het slimste verlichtingsplan tot de handigste plekken voor de stroompunten.  En voor de mooiste meubels, de raambekleding waar u blij van wordt en het warmste vloerkleed…. Met stalen – behang, stof, tapijt – maakt  Marian haar advies nog beter zichtbaar én voelbaar.

Kiest u voor een verbouwing? Dan zijn er nóg meer keuzes te maken:  over wandafwerking, plinthoogtes en vensterbanken, over deuren en deurbeslag.  En wilt u een slim huis,  een ‘smart home’? Met verlichting die naar uw wens vanzelf aan- of uitgaat, met een slimme thermostaat, slimme rolluiken of een al even slimme deurbel?
Marian denkt met al haar ervaring heel graag met u mee.

Of u nu kiest voor een complete verrassende metamorfose of een bescheiden kleuradvies…: Interieurstudio Elan werkt voor u zoals u dat wilt.

Enthousiast geworden?